Are dreptate Trump să fie atât de ÎNCREZĂTOR față de Kim în sistemul american Anti-Rachetă?

12 octombrie, 2017

Președintele Trump a acordat miercuri seara un interviu Fox News, în care a arătat poate excesiv de multă încredere în sistemul de apărare aeriană al Statelor Unite.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

O nouă LOVITURĂ pentru producătorul american acuzat de VIOL, Harvey Weinstein

Regizorii din cadrul grupului Guild of America (DGA) au depus plângeri disciplinare împotriva lui Harvey Weinstein, producătorul american acuzat de viol.

Un lider îl consideră pe TRUMP „cel mai PERICULOS președinte din ISTORIE”

„Avem cel mai periculos președinte din istoria Americii și unul dintre cele mai reacționare Congrese din istoria americană”, a spus Tom Perez, președintele Comitetului Național Democrat.

După victoria de la Rakka, Trump anunţă o eră de tranziţie spre pace în Siria. Răspunsul critic şi ironic al Moscovei

Donald Trump a anunţat deschiderea unei ere de tranziţie spre pace în Siria, care va presupune implicarea diplomatică a Statelor Unite. Pe de altă parte, Ministerul rus al Apărării a criticat

CINE ERA ŞEFUL BINOMULUI SRI-DNA? Răspunsul care cutremură Sistemul a făcut RATINGUL SĂ EXPLODEZE. Breaking news

Binomul SRI-DNA a avut un şef! Informaţia momentului a fost lansată duminică seara, în direct la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”, moderate de Răzvan Dumitrescu şi la care au

SEISM EPOCAL ÎN JUSTIŢIE! Procurorul Portocală A RECUNOSCUT PACTUL CU SISTEMUL! Dezvăluiri senzaţionale, ÎN PREMIERĂ: „Aşa era direcţia în 2013”

Procurorul Negulescu a avut sentimente puternice față de o acuzată al cărei dosar la DNA era instrumentat tocmai de Portocală.