Apple îşi dă angajaţii pe mâna justiţiei. 12 persoane, arestate în ultimul an

16 aprilie, 2018

Apple, companie recunoscută în trecut pentru abilitatea de a păstra secretele despre produsele care urmau a fi lansate, a început să recurgă la ameninţări şi chiar la poliţie pentru a împiedica scurgerile de informaţii.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Apple

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Compania APPLE a luat țeapa SECOLULUI. INGENIOZITATEA HACKERILOR a depășit orice LIMITE

Profitând de o eroare a magazinului online al gigantului Apple, un hacker taiwanez a cumpărat 502 telefoane iPhone cu doar un dolar taiwanez, însemnând ceva mai puţin de 30 de eurocenţi.

Liverpool - PSG 3-2 // Roberto Firmino, cel mai influent jucător al Ligii Campionilor în ultimul an + Liverpool, cel mai bun start din ultimii 57 de ani!

Brazilianul Roberto Firmino, 26 de ani, încă afectat de durerile de la ochiul stâng, a înscris golul decisiv în prelungiri. Are 11 goluri și 7 assisturi în Champions

Toader îl domină pe Lazăr. ANUNŢUL DE ULTIMĂ ORĂ indică o CHEMARE LA RAPORT istorică. Alertă în Justiţie

Astăzi, înainte de ședința CSM, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a oferit câteva precizări succinte cu privire la evaluarea Procurorului General Augustin Lazăr. După ședința CSM,

Malaysia: 21 de persoane au decedat şi alte zeci au fost spitalizate după ce s-au intoxicat cu alcool

Poliţia malaysiană investighează cazul morţii a 21 de persoane şi spitalizarea altor zeci, pe fondul intoxicaţiei cu alcool, informează Reuters.

Surpriza URIAȘĂ pregătită de Apple pentru consumatorii din România

Gigantul american Apple a venit oficial în România. Compania și-a înființat propria companie în țara noastră, cu scopul de a fi prezent fizic pe piața locală a smartphone-urilor.