Apel DISPERAT către Iohannis:„Nu doriți stoparea abuzurilor și furturilor, ci doar o Românie cu ape tulburi”

11 ianuarie, 2019

Președintele Klaus Iohannis a fost pus la zid de lideri ai sindicatelor din Poliție după ce a trimis la CCR Legea privind întărirea autorității polițistului. Iulian Surugiu, președintele SNAP, a transmis șefului statului o scrisoare deschisă în care îl îndeamnă să țină departe de Poliția Română bătăliile politice și susține că, prin acest demers, „vă doriți o Românie cu ape tulburi, unde stoparea abuzurilor, furturilor și a tuturor infracțiunilor să fie, în continuare, îngreunată”.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Traian Băsescu, ATACUL serii: Cu ce se OCUPĂ Ministerul Apărării când la frontierele României şituaţia este TULBURE

Fostul preşedinte Traian Băsescu trage un semnal de alarmă întrebându-se ce face Ministerul Apărări Naţionale mai ales când se ştie că toată lumea se agită: ruşii în jurul frontierelor

Meteo. PROGNOZĂ CUMPLITĂ de la ANM. Ce se întâmplă LUNI în România! Totul REVINE!

Meteo. ANM vine cu o nouă prognoză cumplită pentru România. Gerul se instalează iar, temperaturile fiind cu cu mult sub pragul de 0 grade Celsius.

Scade vârsta de pensionare! Mii de români se poate pensiona mai devreme! Care sunt noile prevederi

Potrivit noii Legi a Pensiilor, această categorie de români se va putea pensiona mai devreme. Noua lege a trecut de cele două Camere ale Parlamentului și așteaptă să fie aprobată de

Scade vârsta de pensionare! Mii de români se poate pensiona mai devreme! Care sunt noile prevederi

Scade vârsta de pensionare. Potrivit noii Legi a Pensiilor, această categorie de români se va putea pensiona mai devreme.

CUTREMUR, după CUTREMUR în ROMÂNIA. Panică între specialiștii de la INFP

Un nou cutremur lovește România luni dimineața, în jurul orei 5:30. Seismul s-a produs în zona Vrancea și a avut o intensitate de 2,5 pe scara Richter.