ANM a activat ALERTA „SUB-ZERO”. Cod GALBEN de NINSORI și VISCOL în 23 de județe. E valabil TREI ZILE NON-STOP

11 februarie, 2019

ANM a anunțat Cod Galben de ninsori și viscol în 23 de județe din România. Meteorologii au impus codul de vreme rea pe o perioadă de trei zile, fiind valabil până miercuri noapte.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

ALERTĂ ANM. Fenomenele PERICULOASE se întorc în România. O ULTIMĂ LOVITURĂ meteo înainte de PRIMĂVARĂ

Meteo. ANM anunță că deși vremea s-a îmbunătățit considerabil, natura a mai pregătit o ultimă lovitură cu fenomene periculoase înainte de primăvară.

Hertha Berlin - Werder Bremen 1-1 // VIDEO Claudio Pizarro, golgeterul care nu îmbătrânește » Record în Bundesliga la 40 de ani și 136 de zile! 

Claudio Pizarro, atacantul peruan al lui Werder, este de sâmbătă cel mai vârstnic fotbalist care marchează în prima ligă germană. Pentru Pizarro, Bremen este casa lui. Aici a

Trei zile de DOLIU NAȚIONAL. DECESUL tocmai a fost făcut PUBLIC

Autoritățile i-au anunțat decesul și vor fi 3 zile de doliu național. Lupta cu o boală necruțătoare de foarte multă vreme.

ALERTĂ INTERNAȚIONALĂ: Putin a pregătit ANEXAREA unei noi țări. ORDINUL, în curs de aplicare

Fostele republici sovietice tremură în fața lui Vladimir Putin. Președintele Rusiei a copt un nou plan pentru anexarea unei țări din vechea sferă de influență a statului său.

ALERTĂ INTERLOPĂ: Apropiat al lui Nicolae Robu, INTERLOPUL RECIDIVIST a OMORÂT în plină stradă

Interlopul apropiat de primarul Nicolae Robu a comis o crimă în plină stradă! Detalii incredibile despre ce a putut să facă acesta.