Andrei Crețu, cofondator 7card: Față de anii antreriori, angajații pun mai mult accent pe independeță, pragmatism și diverisitate

13 martie, 2018

Statistic, nu ne aflăm printre cei mai mari amatori de sport, dar nici pe ultimele locuri nu suntem, în Europa. Despre cât de mult sunt deschiși românii să-și schimbe stilul de viață și ce rol au companiile în a face posibil acest lucru, aflăm de la Andrei Crețu, cofondator 7card. Acesta face o scurtă descriere a pieței beneficiilor extra-salariale.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Andrei Vlad: "Nu putem risca"

Gigi Becali nu vrea să renunțe la tânărul portar Andrei Vlad (18 ani), care a fost scos din primul "11" după returul cu Lazio și înlocuit cu Cristi Bălgrădean. "Nu îl dau

Andrei Gheorghe a murit, bizar, în „Poziția boxerului”

Acum șapte ani jumate l-am întâlnit, față în față, pentru prima și ultima dată, pe Andrei Gheorghe. Am stat de vorbă vreo două ceasuri și ceva, acasă la el, în Pipera. Fuma sucididal.

Andrei Gheorghe, TRANSFORMAT TOTAL înainte să MOARĂ. Un prieten apropiat RUPE TĂCEREA: „Mi s-a părut că NU se purta aşa”

Noi informații despre zilele dinaintea decesului subit al lui Andrei Gheorghe ies la iveală. Deși nu era genul de om care să lege ușor prietenii, vedeta a devenit confidentul unuia dintre

Centrul de dezvoltare software al grupului ING vrea să adune 750 de angajați până în 2020

Centrul de dezvoltare software din România al grupului ING se apropie de 500 de angajaţi şi îşi propune să ajungă la 750 de specialişti IT până în anul 2020, informează ING.

Curs BNR: Euro scade după două zile de creștere

Leul a crescut miercuri, față de euro, la cotația de referință a Băncii Naționale a României (BNR), dar a scăzut în raport cu dolarul, francul elvețian și lira sterlină.