Amenzi de aproape 243.000 de lei date de ANSVSA unităţilor din industria agroalimentară

13 iunie, 2018

Inspectorii sanitari-veterinari au dat 132 de amenzi contravenţionale în valoare totală de 242.920 lei, în luna mai, după cele 10.420 de controale efectuate în unităţile din industria agroalimentară, informează un comunicat al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

O afacere cu Farmec scrie istorie de 129 de ani în industria de cosmetice

Să deții aproximativ 80% dintr-o piață în care giganții mondiali investesc agresiv nu este un lucru tocmai ușor. Un brand cu tradiție în România demonstrează că se poate.

Industria Basarabiei la 1921 şi un CONGRES al Societăţii FEMEILOR ortodoxe române desfăşurat la Chişinău în acelaşi AN

Eugeniu N. Giurgea publica, în 1921, un studiu despre industria Basarabiei, din care revista Răsăritul, organ al Caselor Naţionale, spicuia la rubrica BASARABENE:

Un RESTAURANT de tipul „mănânci cât poți” a fost ÎNCHIS, pentru că n-a mai făcut față clienților ÎNFOMETAȚI

Un restaurant din China a fost închis, din cauza pagubelor uriașe pe care le-au făcut clienții pofticioși. Aceștia au mâncat pe baza unui card valabil o lună.

Mezeluri româneşti făcute aproape 100% doar din carne. Radu Timiş, directorul Cris-Tim: ”Noi îi învăţăm pe oameni să mănânce sănătos”

Afacerea de familie Cris-Tim lansează o inițiativă de transparentizare a industriei mezelurilor prin care îşi propune să educe consumatorii de carne din ţară. Procentele de carne din

Trump a CEDAT şi SEMNEAZĂ ordinul executiv pentru a PĂSTRA ÎMPREUNĂ familiile imigranților

Președintele Donald Trump, recunoaşte drept „ un efect secundar nedorit al politicii sale de toleranță zero asupra imigrației ilegale” , şi a semnat un ordin executiv pentru a menține