Alertă privind un atac cu rachetă transmisă din greşeală în Hawaii

13 ianuarie, 2018

O alertă a fost transmisă din greşeală locuitorilor din Hawaii, pentru a-i preveni în legătură cu un atac iminent al unei rachete balistice şi pentru a le cere să se pună la adăpost, informaţia fiind imediat dezminţită de autorităţi, informează BBC.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Războiul reclamațiilor! FCSB l-a reclamat pe Dan Petrescu la Comisii! Becali iese la atac: "Cine vrea să câștige la «masa verde» e hoț, mincinos, bandit și tâlhar"

După ce CFR Cluj l-a reclamat pe Gigi Becali, FCSB a reacționat și l-a reclamat pe antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, după declarațiile făcute la adresa echipei roș-albastre (Detalii aici)

AVERTISMENT! Regulile UE privind confidențialitatea ar PUTEA FACE Facebook și Google chiar mai PUTERNICE

Noile reglementări UE privind confidențialitatea datelor ar putea face Facebook și Google chiar mai puternice, potrivit unor experți în internet. Legislația impune companiilor de tehnologie să

Andreea Bălan, ATAC ȘOCANT la fanii care o CRITICĂ. Reacția care se va VIRALIZA: „Voi ăștia care mă jigniți, nu uitați!”

Andreea Bălan este revoltată din cauza criticilor pe care le primește pe Facebook și își atacă fără milă fanii. Concret, artista susține că anii `90-2000, cei mai mulți dintre cei care o

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege privind măsurile alternative de executare a pedepselor

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege privind măsurile alternative de executare a pedepselor, prin care se propune ca persoanele condamnate la o pedeapsă de până la 5 ani să poată

Atac la Dan Petrescu! Cornel Dinu se ia de antrenorul lui CFR Cluj: "Copil de la șotron pricinos și cârcotaș"

Cornel Dinu l-a atacat pe Dan Petrescu după declarațiile făcute la finalul meciului Poli Iași - CFR Cluj 1-1, prin care a anunțat că la finalul sezonului va pleca din România.