Alba Iulia, oraş inteligent cu mai mulţi bani în buget

12 octombrie, 2017

Orange România a anunţat marţi finalizarea primei etape a proiectului-pilot al „oraşului inteligent”, Alba Iulia. Compania a anunţat în cadrul conferinţei din Muzeul Principia din Alba Iulia, şi începutul etapei de analiză a primelor date colectate prin soluțiile implementate.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

Olanda: Doi morţi şi mai mulţi răniţi la Maastricht, în două atacuri cu cuţitul

Cel puţin doi oameni au fost ucişi şi mai mulţi au fost răniţi în atacuri cu cuţitul la Maastricht, în sudul Olandei, a precizat poliţia, citată de Reuters.

Parlament: Comisiile de buget-finanţe au aprobat bugetul SRR pentru 2018

Comisiile reunite de buget-finanţe ale Parlamentului au aprobat, vineri, bugetul Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) pe 2018, cu un amendament.

Bugetul Academiei Române pe 2018, aprobat în Comisiile de buget-finanţe

Comisiile reunite pentru buget-finanţe ale Parlamentului au aprobat, vineri, bugetul Academiei Române pe 2018, în forma propusă de Guvern.

VESTE-ȘOC: GUVERNUL a rămas FĂRĂ BANI!

Fondul de rezervă al Guvernului a rămas fără fonduri după ce bugetul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni şi cel al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) au primit cât trei

Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat, avizat favorabil de comisiile parlamentare reunite pentru buget-finanţe

Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat a fost avizat favorabil, vineri, de comisiile reunite pentru buget, finanţe şi bănci din Parlament, cu 20 de voturi pentru şi 13 împotrivă, iar