Africa de Sud decretează stare de catastrofă naturală din cauza secetei istorice

13 februarie, 2018

Autorităţile din Africa de Sud au decretat marţi stare de catastrofă naturală în întreaga ţară din cauza secetei istorice care afectează de mai multe luni Cape Town, aglomerare urbană ameninţată cu întreruperea aprovizionării cu apă potabilă.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

ACCIDENT grav în această dimineață. O persoană a MURIT iar alte tei sunt în stare GRAVĂ

O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs luni dimineaţă în localitatea Vicovu de Jos, a a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ionuţ Cobziuc.

MARCEL TOADER, SOMAT să-și elibereze locuința, din cauza DATORIILOR URIAȘE. Cât are de plată

Marcel Toader a fost somat să elibereze apartamentul în care trăiește, totul din cauza unor datorii acumulate. Acesta nu și-a mai plătit întreținerea.

Milinkovic-Savic, în atenția Poliției din Belgia! Va fi audiat din cauza transferului său la Lazio

Sergej Milinkovic-Savic, adversar al naționalei României în Liga Națiunilor, va fi audiat de justiţia belgiană în cadrul amplei anchete care vizează corupţia din fotbal.

„URAGANUL ZOMBIE” lovește EUROPA. Autoritățile au declarat stare de ALERTĂ

Furtuna Leslie, supranumită și „uraganul zombie”, s-a abătut asupra Portugaliei duminică dimineaţă cu vânturi de 176 kilometri pe oră, smulgând din rădăcini numeroşi arbori şi

Dezvăluire BOMBĂ despre Elena UDREA: S-a aflat TOTUL! Toți sunt în stare de ȘOC

Condamnate la închisoare în România, Elena Udrea și Alina Bica au fugit în Costa Rica, unde au primit azil politic. Pe data de 3 octombrie, cele două au fost ridicate de Interpol chiar de pe