Aflată în turneu în Africa, Melania Trump a dezvăluit că îi confiscă uneori telefonul preşedintelui

07 octombrie, 2018

Prima doamnă a SUA Melania Trump a dezvăluit sâmbătă, pe timpul vizitei în Egipt, că uneori îi confiscă telefonul soţului său ca să-l ţină departe de Twitter, admiţând că nu "întotdeauna este de acord cu ceea ce scrie el în tweet-uri".

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Trump sprijină cererea Pentagonului pentru un buget al apărării de 750 miliarde dolari

Preşedintele american Donald Trump susţine planurile Pentagonului de a solicita Congresului suma de 750 miliarde de dolari pentru cheltuielile de apărare anul viitor, a declarat un oficial american

Soţia preşedintelui Iohannis, la Parchetul General. UPDATE: Carmen Iohannis nu s-a prezentat la AUDIERE

Carmen Iohannis a fost citată de procurorii Parchetului General pentru astăzi, în dosarul referitor la casele din Sibiu, după ce prima oară nu s-a prezentat.

Azi, Ziua Internaţională Anticorupţie. Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis

Azi este Ziua Internaţională Anticorupţie. Cu puţin timp în urmă, preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în format video, în acest context.

Câți BANI încasează DRAGNEA LUNAR. PONTA a dezvăluit SUMELE COLOSALE care îi intră în BUZUNAR șefului PSD

Victor Ponta, liderul Pro România, a dezvăluit ce sume de bani colosale încasează partidul lui Liviu Dragnea, PSD, pentru funcționarea sa lunară.

Presa de peste ocean a făcut anunțul. Demiterea lui Donald Trump este aproape

Sfârșitul mandatului cotroversat al președintelui Statelor Unite, Donald Trump se pare că este aproape. Presiunile cresc, iar demiterea preşedintelui SUA este prezisă de către presa de peste