Actriţa Brigitte Bardot, despre o carte-testament autobiografică: „Va fi bilanţul existenţei mele“

28 decembrie, 2017

Ultima lucrare scrisă de fosta actriţă Brigitte Bardot, în vârstă de 83 de ani, va fi publicată pe 25 ianuarie, o "carte-testament" pe care artista o prezintă ca "un bilanţ al existenţei, al luptei în favoarea animalelor şi al confesiunii profunde a dezgustului ei", a anunţat marţi AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

ANUNȚ despre NOUL PREMIER!

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că în actuala situaţie premierul viitorului Guvern va fi, mai degrabă, un administrator, aşa cum ar fi trebuit să fie şi premierii

Carmen Brumă, DEZVĂLUIRI despre INTIMITĂȚILE căsătoriei cu Mircea Badea: „NU aveţi TIMP să vă povestesc TOT ce face”

Carmen Brumă a dezvăluit mai multe amănunte din relația pe care o are de ani buni cu Mircea Badea, despe care susține că uneori o enervează, iar tensiunile nu stau departe de familia lor.

EXCLUSIV A fost om de bază în echipa campioană a VIitorului, dar tocmai și-a reziliat contractul! Marea nemulțumire: "Aici nu prea se vorbește despre asta"

Victor Rîmniceanu (27 de ani) și-a reziliat ieri contractul cu Viitorul, fiind al treilea om important care părăsește campioana României în această iarnă după George Țucudean

Pleșoianu, CONCLUZII despre Comisia de Anchetă "SUFRAGERIA LUI OPREA: „Lipsa bunei credințe din partea persoanelor în speță este O PROBLEMĂ”

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a făcut o analiză amplă în aceea ce privește redactarea redactării raportului final al Comisiei de Anchetă „SUFRAGERIA LUI OPREA”.

Stere Halep, despre problemele Simonei de la Australian Open: „E ca un soldat în Vietnam!”

Simona Halep, liderul WTA, a ajuns din nou în „sferturile” Australian Open, pentru a treia oară în carieră, însă, de această dată cu mari dureri, din cauza accidentării la glezna