Actorul Victor Rebengiuc: „Asta mă enervează cel mai mult: comunismul şi PSD-ul”

12 octombrie, 2017

Pe 6 octombrie, la librăria Humanitas de la Cişmigiu, a avut loc o întâlnire deschisă cu Victor Rebengiuc, pe tema „Actorul faţă cu societatea”.  La întâlnirea moderată de Monica Andronescu, acesta a vorbit despre situaţia actorului în România de astăzi, despre marile întâlniri pe care le-a avut într-o viaţă infuzată de teatru, dar şi despre motivele pentru care nu joacă în „Moromeţii 2”.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Epigonii "salvatorilor" omenirii fac mai mult rău decât maeștrii lor

"Acum suntem toți keynesieni" – asta se știe de dinainte de marea criză mondială declanșată în 2007-2008.

Victor Ponta: "Nota de plată o să vină cu siguranţă tocmai din partea milioanelor de oameni cinstiţi"

Deputatul Victor Ponta afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că, în prezent, PSD a fost confiscat de Cartelul de la TelDrum, iar nota de plată o să vină cu siguranţă tocmai din

BREAKING NEWS: AVERTISMENTUL lansat de Victor PONTA!

Victor Ponta: "Nota de plată o să vină cu siguranţă tocmai din partea milioanelor de oameni cinstiţi"

Îl mai ȘTIȚI pe Benny Hill? Actorul este acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ. Ce a OBLIGAT-O pe o ARTISTĂ să FACĂ

Actorul britanic Benny Hill a făcut milioane de oameni să râdă, dar puțini știu că în spatele feței ghidușe pe care o avea se ascundea de fapt un bărbat capabil de hărțuire sexuală.

Gino Iorgulescu iese la atac și-l desființează pe Drăgoi: "Mă face să râd!" » Acuze dure ale actualului șef de la LPF + răspunsul contracandidatului: "Lasă mult de dorit"

Gino Iorgulescu iese la atac cu o zi înaintea alegerilor pentru șefia LPF și îl acuză pe Sorin Drăgoi de faptul că relația de prietenie cu FRF pe care acesta o vrea, ar putea dăuna