Accesarea fondurilor UE va fi condiţionată de situaţia justiţiei, avertitează Comisia Europeană

09 octombrie, 2018

Guvernele ţărilor est-europene se vor confrunta cu presiuni din ce în ce mai mari privind accesarea fondurilor comunitare dacă nu vor respecta independenţa justiţiei, avertizează vicepreşedintele Comisiei Europene Maros Sefcovic, care este şi comisar european pentru Uniunea Energetică, informează Reuters.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Comisia pentru buget a Senatului A DECIS amânarea discuțiilor despre „ordonanța lăcomiei"

Comisia pentru buget din Senat a amânat, marți, cu o săptămâna, dezbaterea despre OUG 114/2018 care prevede instituirea unor măsuri fiscale în domeniul investițiilor publice alături de

CUTREMUR în Uniunea Europeană! UE SE BATE cu Ungaria de dragul lui Soros. News alert

Uniunea Europeană este zguduită de un nou scandal. Comisia Europeană intră în contradicție cu Ungaria din cauza lui Soros. Guvernul de la Budapeste este acuzat de dezinformare.

Comisia Europeană numeşte campania anti-Bruxelles a Ungariei „o teorie a conspiraţiei ridicolă”

Comisia Europeană a condamnat o nouă campanie a guvernului ungar drept „ştiri false” şi o „teorie a conspiraţiei ridicolă”, scrie Politico.

Toader A SEMNAT DECLINUL României odată cu OUG pentru Legile Justiţiei? Reacţie la nivel înalt. Breaking news

Național liberalii au reacționat după adoptarea de către Guvern a ordonanței de urgență privind modificarea legilor justiției, lansând acuzații extrem de grave la adresa Executivului.

Dragnea expune România! Se pregătește decisiva pentru liderul PSD. Risc major! Se ajunge la Comisia de la Veneția

Dragnea expune România. PNL susține că Guvernul PSD-ALDE expune România riscului activării Articolului 7 din Tratatul UE în urma adoptării unei noi OUG pe Legile Justiției. Liberalii