A nins în deşertul Sahara. Dunele de nisip, acoperite cu zăpadă

09 ianuarie, 2018

Zilele acestea Deşertul Sahara a devenit un peisaj de basm, după ce dunele sale au fost acoperite de un strat de zăpadă. Ninsoarea a început să cadă în dimineaţa zilei de duminică, lângă oraşul algerian Ain Sefra, în nordul deşertului . La sfârşitul zilei, neaua a început să se topească.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Trump le-a sugerat spaniolilor să ridice un zid în Sahara pentru a opri imigranţii

Preşedintele american Donald Trump a sugerat Guvernului spaniol să construiască un zid în Sahara pentru o opri migraţia, măsură pe care a promovat-o şi în campania sa electorală, propunând

FOTO Animale obişnuite cu temperaturi ridicate, fotografiate în zăpadă, după ce a nins în Africa de Sud

Animale obişnuite cu savanele au fost surprinse plimbându-se prin zăpadă în mai multe zone din vestul Africii de Sud.

Discurs FULMINANT al lui Barack Obama la Universitatea din Illinois: Dacă nu-ți place ce se întâmplă în jurul tău, nu-ți pune capul în nisip, nu te plânge. Votează!

Barack Obama s-a adresat studenţilor din Campusul - Urbana-Champaign - Universitatea din Illinois, încercând să-i motiveze pe tineri şi să le explice cât de important este votul lor spunând

Zăpadă în luna august! Care este țara în care a avut loc o furtună de zăpadă

Pe crestele munților dintr-o țară s-a așezat un strat gros de zăpadă. Este luna august iar fenomentul este neobișnuit, chiar și la altitudini mai mari de 1.000 de metri.

VIDEO Panică la Marea Neagră după ce o furtună de nisip s-a iscat din senin

Mai mulţi turişti aflaţi pe litoralul rus al Mării Negre au surprins panica produsă de o furtună de nisip ce s-a iscat din senin şi a măturat o plajă.