A nins în deşertul Sahara. Dunele de nisip, acoperite cu zăpadă

09 ianuarie, 2018

Zilele acestea Deşertul Sahara a devenit un peisaj de basm, după ce dunele sale au fost acoperite de un strat de zăpadă. Ninsoarea a început să cadă în dimineaţa zilei de duminică, lângă oraşul algerian Ain Sefra, în nordul deşertului . La sfârşitul zilei, neaua a început să se topească.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Scena naşterii Domnului din Piaţa Sfântul Petru de la Vatican, creată din 720 de tone de nisip

Scena naşterii Domnului din Piaţa Sf. Petru din Vatican este creată din 720 de tone de nisip, are 5,5 metri înălţime şi 16 metri lăţime.

Acoperiți de zăpadă și apă: Potop în Israel! E DEZASTRU! VIDEO

Ninsori abundente, zăpădă de zeci de centimetri și ploi urmate de inundații, în Israel. Autoritățile avertizează populația să nu călătorească în zonele afectate.

Sute de călători au rămas blocați pe calea ferată. Trenuri blocate în ger și zăpadă

Sute de călători au rămas blocați pe calea ferată. Sunt trenuri blocate în ger și zăpadă, conform centrului INFOTRAFIC al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

INVAZIE de MIGRANȚI, în România! Afgani și pakistanezi vin de la nord, în adidași, prin zăpadă

Nici nu s-a liniștit bine discuția despre Pactul ONU pe migraţie, că a și început migrația. România, invadată în adidași!

Meteo: Ninsori și viscol în București și 17 județe. În Capitală, stratul de zăpadă va ajunge chiar la 15 centimetri

ANM a emis un cod galben de ninsori și viscol pentru Capitală și alte 17 județe din sudul și sud-estul țării. În nordul, nord-estul și centrul țării, vremea va fi deosebit de rece, cu