A început Cafékultour – Săptămâna Cafenelelor. Programul complet

16 aprilie, 2018

Arta contemporană, în aproape toate formele sale, va umple cafenelele din oraș în cea de-a XIV-a ediție a Cafékultour – Săptămâna Cafenelelor.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

După ce a fost operat pe inimă, Marian Drăgulescu a fost exclus din lotul național cu două săptămâni înainte de Europene! Gimnastul va protesta azi în fața MTS

Marian Drăgulescu a fost exclus aseară din lotul național de gimnastică, informează jurnalistul Dorin Chioțea pe pagina sa de Facebook. Gimnastul va protesta azi în fața Ministerului

O NOUĂ ȘEDINȚĂ la GUVERN. Cabinetul DĂNCILĂ se REUNEȘTE pentru A DOUA OARĂ în această săptămână

Cabinetul Dăncilă se reuneşte din nou în şedinţă, joi, pentru a doua oară în această săptămână. Ce se întâmplă de fapt în spatele ușilor Guvernului.

Pirtea avertizează: ”ANAF și Ministerul Finanțelor și-au ratat constant programul de încasări”. Colectarea fiscală a atins cote miinime

Marilen Pirtea, secretar al Comisiei de finanțe din Camera Deputaților avertizează că sănătatea economiei se degradează, iar cetățenii pierd. Colectarea fiscală este la cote minime istorice.

PROGRAM LIGA A 2-A » Sezonul începe tare, cu Farul - ACS Poli! AICI ai programul integral

Azi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți în urma căreia s-a stabilit calendarul competițional al Ligii a 2-a, sezonul 2018-2019. Prima etapă este programată pe 4 august.

EXCLUSIV Stadionul Ghencea va fi demolat săptămâna viitoare! Care e situația arenelor Rapid și Arcul de Triumf

Proiectul noii arene din Ghencea a primit toate avizele, în afară de cel de demolare de la Primăria sectorului 6, care va fi obținut în câteva zile. 1. Stadionul Steaua: