A DAT ORDINUL DE LICHIDARE a spionului trădător? Putin a oferit RĂSPUNSUL aşteptat de toată planeta. Breaking news

13 martie, 2018

Președintele rus Vladimir Putin a fost întrebat de un jurnalist BBC dacă Rusia se află în spatele otrăvirii lui Sergei Skripal, iar răspunsul dat a uimit pe toată lumea.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

SIMONA HALEP. Elina Svitolina se înclină în fața româncei: "Simona este o adevărată inspirație pentru toată lumea"

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este lăudată de una dintre cele mai mari rivale, Elina Svitolina. Simona Halep revine în circuit pe iarba de la Eastbourne, între 22 și 30 iunie. "Este

CSU Craiova, 5 ani de fake news » Cum s-au dat oltenii lui Marcel Popescu "adevărata Știința" și au rămas tot o clonă: "Noi nu suntem ca FCSB, lucrurile sunt clare"

CS Universitatea Craiova s-a bătut permanent cu pumnul în piept că este continuarea clubului care a făcut istorie pentru România în anii '80. Oficialii clubului din Liga 1 au

ANALIZĂ » CSU Craiova, 5 ani de fake news » Cum s-au dat oltenii lui Marcel Popescu "adevărata Știința": "Noi nu suntem ca FCSB, lucrurile sunt clare"

CS Universitatea Craiova s-a bătut permanent cu pumnul în piept că este continuarea clubului care a făcut istorie pentru România în anii '80. Oficialii clubului din Liga 1 au

Jucători din toată lumea vin să se pregătească în tabăra „Train Like a Pro”

A IV-a ediţie a taberei “Train Like a Pro” se va desfăşura între 19 si 26 august 2018, la Târgu Jiu, în incinta Tenis Club Elite.

Imaginile care au EMOȚIONAT PLANETA. Fiica regretatului Chris Cornell, MESAJ cutremurător pentru tatăl său - VIDEO

Toni, fiica de 13 ani a muzicianului Chris Cornell, fostul solist vocal al trupei Soundgarden decedat în luna mai anul trecut, a postat o melodie emoționantă pe care o interpretează cu tatăl ei.