A avut noroc. Copil de 2 ani, căzut de la etajul 4, internat la Spitalul Județean Constanța

16 mai, 2018

Un băiețel de 2 ani, din Constanța, a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia, norocul lui fiind că pământul pe care a picat era proaspăt săpat, căzând pe moale. Copilul a fost internat, pentru investigații, la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

PERFORMANȚĂ sau INCONȘTIENȚĂ? A avut 3 relații în paralel, până a fost dat de gol. „Este bolnav! Nici măcar nu s-a obosit să fie original"

Steven Taylor, un fost fotbalist din Premier League, este prins într-un scandal public, după ce a fost dovedit că avea relații cu trei femei diferite.

GSP LIVE // VIDEO Victor Becali a spus TOT! Ce condiţii a avut în celula împărţită cu Cristi Borcea: „Aveam laptop, aveam de toate...” + sfatul primit de la Giovanni

Victor Becali, 57 de ani, a petrecut apoape 5 ani în spatele gratiilor ca urmare a condamnărilor primite în Dosarul Transferurilor şi în Dosarul „Mită pentru

TRAGEDIE! Un tânăr de 27 de ani din Roman a murit după ce a căzut pe un reșou

Un tânăr de 27 de ani din Roman și-a pierdut viața după ce a căzut pe un reșou din cameră. Acesta a călcat pe un fir neizolat, s-a electrocutat și a căzut peste reșoul din încăpere.