A apărut „Povestea Domnului Pulcinel“, de Carmen Sylva

05 februarie, 2018

„Povestea Domnului Pulcinel“ a fost transmisă peste generaţii de însăşi Regina Elisabeta a României, sub pseudonimul Carmen Sylva. Volumul, cu o ilustraţie specială, a apărut, în patru limbi, la Editura Vremea. Se spune că personajul cărţii întruchipează suferinţa ascunsă a reginei, reprezentând o parabolă despre dragoste şi devotament, în comparaţie cu desconsiderarea din partea celor iubiţi.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Plângere penală pe numele lui Carmen Dan, după mitingul diasporei

Plângere penală pentru abuz în serviciu și purtare abuzivă pe numele prefectului Capitalei, Speranța Cliseu, și a ministrului afacerilor interne, Carman Dan.

Carmen Dan: ”Nu ministrul coordonează intervenţiile Jandarmeriei”

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că nu ministrul coordonează intervenţiile Jandarmeriei, iar după fiecare misiune operativă se face un raport, urmând ca în cursul zilei de

Carmen Dan: Nu am dat niciun ordin Jandarmeriei

Ministrul Internelor, Carmen Dan, a precizat că aprecierea președintelui KLaus Iohannis referitoare la intervenția Jandarmeriei de vineri seara din Piața Victoriei a fost una prematură,

Ministrul MAI,Carmen Dan: „Intervenția în forță a fost justificată de provocările și violențele acelor huligani”

Ministrul MAI, Carmen Dan a făcut o declarație de presă referitoare la intervenția jandarmilor în actele de violență ce au avut loc la mitingul de vineri din Piața Victoriei di București.

Declarații IMPORTANTE ale ministrului Carmen Dan despre intervențiile jandarmilor la mitingul din Piața Victoriei

Ministrul MAI, Carmen Dan a făcut o declarație de presă referitoare la intervenția jandarmilor în actele de violență ce au avut loc la mitingul de vineri din Piața Victoriei din București.