8 PERSOANE urmărite penal în cazul PRĂBUȘIRII PORȚII Timişoara!

11 iulie, 2018

Un dosar aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara a dat în urmărire penală opt persoane. Acestea sunt urmărite pentru ucidere din culpă privind colapsul porții ce se află la intrarea in Timișoara. Evenimentul s-a petrecut în timpul unei furtuni din septembrie 2017, ce s-a încheiat cu decesul unui tânăr.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

ACCIDENT GRAV pe DN85. ȘAPTE persoane au ajuns la SPITAL

Accident DN85. Șapte persoane au fost rănite, marți dimineața, în urma unui carambol, pe DN 2, la ieșirea din Fălticeni spre Suceava. Patru mașini au fost implicate.

Japonia: Canicula din weekend a ucis cel puţin 14 persoane

Temperaturile extreme din Japonia au omorât cel puţin 14 persoane în timpul weekendului prelungit şi au îngreunat intervenţiile în zonele afectate de inundaţii, scrie Reuters.

Rusia a fost condamnată la CEDO în cazul Politkovskaia

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a condamnat marţi Rusia pentru că nu a efectuat o anchetă efectivă în cazul uciderii jurnalistei Anna Politkovskaia, cunoscută pentru

SCANDAL URIAȘ în cazul asasinarii jurnalistei Anna Politkovskaia. Secretele din spatele acestei crime analizate la CEDO

Rusia nu a investigat corespunzător cine s-a aflat în spatele asasinării în 2006 a jurnalistei Anna Politkovskaia, a stabilit vineri Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)

România cere SPRIJIN INTERNAȚIONAL. Reacția MAE în cazul cetățeanului român răpit în Libia

În contextul eforturilor susținute la nivelul MAE în sprijinul cetățeanului român semnalat ca fiind răpit pe teritoriul Libiei, menționăm că Celula de criză interinstituţională convocată