2 exercitii fizice in ajutorul dietei

09 septembrie, 2009

Daca vrei sa scapi de cateva kilograme, atunci trebuie sa faci si exercitii fizice. Desigur, dieta ta este foarte importanta pentru pastrarea siluetei, insa dietele, in general, nu reusesc sa te scape de kilogramele in plus fara un ajutor. Cand vorbim despre exercitii fizice, primul lucru la...

Vezi si: Daca vrei sa scapi de cateva kilograme, atunci trebuie sa faci si exercitii fizice. Desigur, dieta ta este foarte importanta pentru pastrarea siluetei, insa dietele, in general, nu reusesc sa te scape de kilogramele in plus fara un ajutor.

Cand vorbim despre exercitii fizice, primul lucru la care ne gandim este o sala ingramadita si galagioasa de fitness unde depunem efort timp de cateva ore. Chiar daca exercitiile intense sunt minunate pentru corpul nostru, acestea nu sunt tocmai ideale pentru acele perioade cand avem pe cap si o dieta. Solutia ar fi acele mini-exercitii, facute cu regularitate.

Printre cele mai bune exercitii pe care le poti face chiar si in 10 minute se numara si „Saritura Piticului”: doua sesiuni a cate 10-15 sarituri din ghemuit te pot ajuta in eliminarea acelor kilograme problema.

Un alt exercitiu recomandat este urmatorul: stand pe burta, cu mainile si picioarele departate, ridica de bazin. Mentine aceasta pozitie cate 10 secunde, 5-10 reprize. Ideea este ca mainile si picioarele sa fie, impreuna cu bazinul, cat mai ridicate fata de podea.

Impreuna cu o dieta bine intocmita si autocontrol, exercitiile prezentate mai sus ar putea sa-ti aduca silueta mult dorita.

Sursa: egirl.ro

Trebuie sa mai citesti

Budapesta, scula KGB în Balcani. Agentul Gruevski, extras cu ajutorul spionilor unguri. INFORMAȚII-BOMBĂ!

Serviciile secrete ruse (FSB – fost KGB) s-au folosit de sculele lor ungurești pentru a-și extrage un agent din Macedonia. Este vorba despre fostul premier Gruevski.

Carmen Dan a fost la Budapesta. Cere ajutorul pentru pregătirea șoferilor de la MAI

Șoferii din cadrul MAI se vor pregăti în Ungaria, motiv pentru care ministrul Carmen Dan s-a deplasat până la Budapesta, pentru a cere ajutorul omologului maghiar.

Comedia din mijlocul străzii. Polițiști la ananghie. Ajutorul a venit de la cine nu se așteptau

Pe o stradă foarte circulată din centrul municipiului Cluj, o mașină a poliției a rămas fără curent. Un taximetrist care se afla în zonă a văzut incidentul și s-a oferit pentru a da ajutor

De la înţeparea roţilor unei maşini la violare de domiciliu. Cum a fost prins un infractor periculos cu ajutorul unui câine poliţist

Câinele de urmă Teba a identificat persoana care a înţepat anvelopele unui autoturism. Însă cercetările ulterioare au arătat că cel identificat a comis alte şapte infracţiuni.

Program de peste o jumătate de milliard de euro al autorităţilor române. Reţeaua de asistenţi maternali se va extinde şi se va profesionaliza cu ajutorul fondurilor europene

Până în anul 2023 reţeaua de asistenţi maternali din România va avea încă 4.000 de persoane care vor lua minori în îngrijire la domiciliu.