10.000 de euro au împărțit dinamoviștii

11 februarie, 2019

Mircea Rednic joacă rolul antrenorului, impresarului și finanțatorului la Dinamo. Tehnicianul le-a dat jucătorilor, suma de 10.000 de euro, după ce „câinii” au câștigat, în deplasare, meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe (scor 1-0).

Vezi si:

Citeste mai mult despre Dinamo

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Încă o țară din UE LEGALIZEAZĂ consumul de CANABIS. Afacere de SUTE de milioane de EURO?

Parlamentul cipriot a votat vineri în favoarea legalizării cultivării şi utilizării de canabis în scopuri medicale, raliindu-se astfel mai multor ţări membre din Uniunea Europeană.

DINAMO - FC BOTOȘANI // Jucătorul aflat în probe la Dinamo i-a convins pe șefi: „E de perspectivă! S-a dat 1 milion de euro pe el”

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv de la Dinamo, și Mircea Rednic, antrenorul echipei, au vorbit despre Nabil Jaadi, 22 de ani, și l-au lăudat pe atacant.  Dinamo - FC Botoșani se joacă

DINAMO - FC BOTOȘANI // Nabil Jaadi l-a convins pe Rednic și va semna cu Dinamo: „E de perspectivă! S-a dat 1 milion de euro pe el”

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv de la Dinamo, și Mircea Rednic, antrenorul echipei, au vorbit despre Nabil Jaadi, 22 de ani, atacant care va semna luni cu formația din „Ștefan cel

Români trimiși în închisoare și obligați să plătească daune de sute de mii de euro, după ce și-au băgat în comă vecinul

Trei români au fost arestați în Italia și condamnați la închisoare pentru o faptă de tenativă de omor pe care au comis-o în 2016. Aceștia aproape au omorât în bătaie un macedonean care le

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj vinde produse de 1.000 de euro pe zi

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj are încasări de 1.000 de euro pe zi, după ce și-a făcut firmă și și-a deschis propriul magazin de desfacere.