„Orchestra Titanic”, în regia lui Felix Alexa, deschide anul teatral 2018 la TNB

09 ianuarie, 2018

Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti deschide anul 2018 cu premiera spectacolului „Orchestra Titanic”, de Hristo Boicev, în regia lui Felix Alexa. După avanpremierele din 13 şi 14 ianuarie, premiera oficială se va bucura de prezenţa autorului, fiind programată în serile de 16 şi 17 ianuarie, la Sala Pictură a TNB.

Vezi si:

Citeste mai mult despre Felix Alexa

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

Credite mai mici și mai scumpe pentru români, în 2018

Dobânzile pentru credite au crescut substanțial față de prima jumătate a anului trecut și vor continua să urce, iar aceasta este opinia aproape unanimă a analiștilor economici. Pe de altă

Miercuri, 24 ianuarie 2018

Nr. 8164 24 de pagini 2,8 lei

Ce scriu azi ziarele de sport din lume (23 ianuarie 2018)

GSP.RO te ține la curent cu evenimentele sportive din lume. Aici poți răsfoi paginile întâi ale celor mai importante ziare de sport din Europa și nu numai.

A început Forumul Economic Mondial de la Davos 2018

Cei mai puternici lideri din lume se vor întâlni de astăzi în cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos 2018. Conferinţa anuală de elită durează patru zile şi îi adună în acelaşi loc

Forumul Economic de la DAVOS 2018. Cine participă și ce mesaj vrea să transmită Donald Trump

Unii dintre cei mai bogați și puternici oameni din lume participă începând de azi până la finalul săptămânii la Forumul Economic Mondial de la Davos, din Elveția.