„Operaţiunea Hotel“: Ecuadorul l-a spionat pe Julian Assange

16 mai, 2018

Guvernul ecuadorian a făcut mai mult decât să-l primească pe Julian Assange, căruia i-a acordat azil în ambasada sa la Londra, şi anume l-a spionat, dezvăluie cotidianul britanic The Guardian într-o anchetă, publicată miercuri, în colaborare cu site-ul de investigaţii Focus Ecuador, relatează AFP.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

SCANDAL uriaş la Paris: China a SPIONAT Franţa!

Dezvăluirea a apărut în ziua în care aliata cea mai importantă a Franţei, Angela Merkel, se afla în China pentru a discuta contracararea războiului comercial al lui Trump.

Rusia denunţă „invazia“ americană în Europa, comparând-o cu „Operaţiunea Barbarossa“ VIDEO

Arama SUA continuă să trimită trupe şi armament în Europa de Est în cadrul operaţiunii „Atlantic Rezolve“, mişcare pe care presa rusă o compară cu planul Barbarosa a Germaniei naziste.

Moțiunea de cenzură pentru răsturnarea Guvernului se va contura marți în Biroul Executiv al PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că marţi, la şedinţa Biroului Executiv al partidului, subiectul principal va fi pregătirea strategiei pentru depunerea unei moţiuni de cenzură.

Acţiunea „Istoricii”, Securitatea şi salvarea „urmelor scrise ale trecutului”

Aruncăm orice nu putem recunoaşte, orice ne stă în cale şi ne încurcă. Sunt extrem de rare familiile care-şi formează o arhivă, din care urmaşii ar putea culege ce a fost şi în sufletul

ANCHETĂ după operațiunea „Ziua Z” a DIICOT. Dispariția interlopului Ghenosu bagă în corzi și Poliția Română. Carmen Dan, PRIMELE REACȚII!

Ministrul Carmen Dan şi Cătălin Ioniţă, şeful IGPR, au ajuns vineri dimineaţă în Dâmboviţa. Vizita celor doi vine la scurt timp după ce operaţiunea „Ziua Z“, coordonată de DIICOT,