„Lynchian“, „kubrickian“ sau „tarantinoesque“, printre noile cuvinte din Oxford Dictionary

10 octombrie, 2018

Recent, peste 100 de cuvinte au fost adăugate în Dicţionarul Oxford, multe dintre acestea aparţinând domeniului cinematografic. Astfel, cuvinte precum „lynchian”, „kubrickian” sau „tarantinoesque” descriu metodele sau stilul unor regizori de cinema.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

TRISTEȚE printre ELEVI: DISPARE o VACANȚĂ! Vești OFICIALE de la MINISTRU

Când încep elevii școala? Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat că anul școlar va începe mai devreme decât de obicei.

Analiză. Care sunt noile divergenţe ce afectează relaţiile dintre SUA şi UE

Relaţiile transatlantice au intrat din nou pe un trend descendent. Acest lucru s-a văzut şi pe timpul Conferinţei de Securitate de la Munchen, scrie „Le Monde“.

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Tsurenko, cuvinte MARI la adresa Simonei Halep înaintea meciului direct: „Nu poți spune niciodată că e obosită”

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a avansat astăzi în optimile de finală ale turneului WTA Premier 5 de la Dubai după ce a trecut de Eugenie Bouchard.  În optimile

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Tsurenko, cuvinte mari despre Simona Halep înaintea meciului direct: „Nu poți spune niciodată că e obosită”

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a avansat astăzi în optimile de finală ale turneului WTA Premier 5 de la Dubai după ce a trecut de Eugenie Bouchard, scor 7-6 (4), 6-4.  În

Dragnea îi atenționează pe Klaus Iohannis! Ce îl așteaptă dacă va refuza noile propuneri

Dragnea îl atenționează pe Klaus Iohannis. Liderul PSD a vorbit despre ce s-ar întâmpla în cazul în care președintele ar refuza și noile propuneri ale Guvernului pentru Dezvoltare și