„Faces of Death”, considerat unul dintre cele mai şocante filme făcute vreodată. Regizorul: „E destul de cool când te gândeşti că am creat un film cult“

02 octombrie, 2018

În 1978, apărea filmul „Faces of Death”, considerat unul dintre cele mai şocante filme realizate vreodată, plin cu secvenţe cu autopsii, prăbuşiri de avioane şi execuţii. Ani mai târziu, când un băiat din Massachusetts şi-a ucis un coleg, a declarat că filmul l-a făcut să se decidă.

Vezi si:

Sursa: adevarul.ro

Trebuie sa mai citesti

100 de ani de Medicină Militară. Poveștile unora dintre medicii militari căzuți eroic în Războiul de Reîntregire

Aceste scurte date, în bună parte istorice (istoria medicinei), apar în An centenar 2018 din dorinţa de a desprinde cu toţii cât mai multe inţelesuri asupra celor ce s-au întâmplat.

Olga Tudorache, actrița care a dat valoare unui film de Oscar. Povestea unei fotografii

În 1971 debutau filmările pentru „Mihai Viteazul”, o impresionantă producţie cinematografi că în care actriţa Olga Tudorache joacă rolul mamei Domnitorului.

EXCLUSIV Gazeta a aflat cine va „fluiera” derby-ul dintre Craiova și FCSB » Cadou la meciul 100

Comisia Centrală a hotărât să-l delege pe Marcel Bârsan la cel mai important meci din weekend, duelul de la Craiova dintre Universitatea și FCSB, de duminică, de la ora 21:00,

EXCLUSIV Surpriză imensă! Un arbitru care nu e pe lista FIFA va conduce derby-ul dintre Craiova și FCSB

Comisia Centrală a hotărât să-l delege pe Marcel Bârsan la cel mai important meci din weekend, duelul de la Craiova dintre Universitatea și FCSB, de duminică, de la ora 21:00,

Jurnalistul Dan ANDRONIC, despre RĂZBOIUL declarațiilor dintre PSD și IOHANNIS: „Ambele părți să EVALUEZE situația în parametrii CORECȚI”

Consultantul politic Dan Andronic a intervenit telefonic, la Antena 3, declarând că societatea românească este împărțită din cauza câtorva teme.