Șeful supravegherii asigurărilor cere un control mai strict. În doar doi ani, patru firme de asigurare au dat faliment

11 octombrie, 2018

Oficialul care coordonează procesul de supraveghere a firmelor de asigurare din România consideră că autoritatea pe care o reprezintă va trebui să se implice mai mult.

Vezi si:

Sursa: capital.ro

Trebuie sa mai citesti

SCHALKE - MANCHESTER CITY 2-3 // VAR a fost șeful pe teren! Deciziile arbitrului, blocate de o defecțiune tehnică

Carlos del Cerro Grande, arbitrul meciului Schalke - Manchester City 2-3, n-a putut avea ultimul cuvânt asupra fazelor controversate fiindcă monitorul de la marginea terenului n-a funcționat.

Xanax, romanul de debut al jurnalistului Liviu Iancu, s-a epuizat în doar o săptămână de la lansare

Romanul Xanax, scris de jurnalistul Liviu Iancu și publicat la Editura Trei, s-a epuizat în doar săptămână de la lansare. Primul tiraj al cărții a dispărut de pe piață încă din perioada

ACȚIUNILE Băncii Transilvania se TRANZACȚIONEAZĂ de PATRU ORI mai mult față de BRD

Banca Transilvania deține cea mai tranzacționată acțiune de la bursa românească. De la începutul anului 2019, acțiunea BT înregistrează o valoare medie zilnică tranzacționată de aproape

Un înalt oficial anunță: Aceste firme din România scapă de problemele penale

Veste bună pentru companiile din România. Agenţii economici care îşi recunosc vina în cazurile investigate de Consiliul Concurenței ar putea beneficia de imunitate şi în faţa Parchetului.

Conflict TOTAL între Dragnea și Iohannis. Șeful PSD are REPLICA FINALĂ

Liviu Dragnea a răspuns atacului lansat de președintele Klaus Iohannis, după adoptarea celor două OUG-uri pentru modificarea Legilor Justiției.