Șeful FMI trage un SEMNAL de ALARMĂ. Economia MONDIALĂ pe marginea PRĂPASTIEI

11 octombrie, 2018

Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar Internaţional a cerut joi ţărilor să folosească toate instrumentele pentru a rezista consecinţelor inevitabilelor ieşiri de capital, pe fondul escaladării riscurilor comerciale şi al majorării ratelor dobânzilor.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

ALERTĂ MONDIALĂ de la NASA. Un ASTEROID GIGANT este în apropierea Terrei. Vine cu o VITEZĂ INCREDIBILĂ

Centrul NASA a anunţat că un asteroid gigant va trece miercuri pe lângă Terra. Viteza de deplasare a obiectului spaţial este de aproximativ 49.000 km pe oră!

Propunere revoluționară pentru Supercupa Spaniei! Cum vrea șeful Federației să arate noul format

Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, vrea să facă o schimbare radicală în Supercupa Spaniei. Presa din Spania anunță că Luis Rubiales va pa propune la următoarea

Adevărul ASCUNS de PRO TV. Vedeta a DEZVĂLUIT de ce NU mai apare pe STICLĂ. Cine trage SFORILE?

Florin Busuioc, vedeta de la Pro TV care prezenta știrile de dimineața și vremea, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai apare pe sticlă.

SCOS DIN SCENĂ de la PRO TV, a decis să spună tot. CINEVA TRAGE SFORILE la nivel înalt? News alert în media

Florin Busuioc, vedeta de la Pro TV care prezenta știrile de dimineața și Vremea, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai apare pe sticlă.

ANUNȚ URIAȘ pentru toți bucureștenii! Șeful Metrorex, declarații de ULTIMĂ ORĂ

Directorul general al Metrorex Dumitru Şodolescu a declarat că lucrările la Magistrala 5 de metrou vor fi finalizate în totalitate până în septembrie-noiembrie și ar putea fi dată în