ȘEF din POLIȚIA LOCALĂ mort de BEAT a provocat un ACCIDENT GRAV

13 februarie, 2018

Un șef din Poliția Locala, beat la volan, a provocat un accident grav după ce s-a răsturnat cu mașina și a făcut praf trei mașini. Alexandru Medrea, de 56 de ani, a scăpat cu viață, ca prin minune.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Mașină de poliție IMPLICATĂ în accident. NU avea semnalele PORNITE

O mașină de poliție din capitală a fost implicată într-un accident după ce a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

Şapte răniţi grav, dintre care cinci copii, într-un incendiu la Aubervilliers, lângă Paris

Un incendiu într-un imobil locuit s-a soldat cu şapte răniţi grav - dintre cinci sunt copii - duminică, la Aubervilliers, la mai puţin de o lună după un sinistru în care au murit o mamă şi

ACCIDENT teribl pe A1. Un URS a intrat pe AUTOSTRADĂ

Incident grav pe autostrada A1. Vineri noapte un urs a fost lovit mortal de oun camion pe Autostrada A1, tronsonul Sibiu – Orăștie, a anunţat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov.

Accident EXTREM DE GRAV. Concediul lor s-a transformat într-o ADEVĂRATĂ TRAGEDIE

În urma unui tragic accident în care a fost implicat un autbuz ce provenea din Ungaria, trei persoane au murit, iar alte 18 au fost rănite.

Mărturii cutremurătoare ale autorităților. Povestea românului MORT la GENOVA. Numărul VICTIMELOR a crescut la 43

Prăbușirea podului Morandi din Genova a adus doliul în zeci de familii. Autoritățile italiene anunță bilanțul macabru: 43 de decese până în acest moment și numărul poate crește. În