ȘANTAJ LA GUVERN. Morți contra taxa de clawback! Dedesubturile crizei de imunoglobulină ies la iveală. CAMPANIA "MEDICUL DE GARDĂ"

07 decembrie, 2017

Șantaj la Guvern. Marile firme producătoare de medicamente au provocat crize în sistemul de sănătate prin retragerea unor medicamente de pe piață, într-o tentativă de a forța Guvernul să renunțe la taxa de claw-back. Acest lucru a devenit evident în scandalul generat de lipsa imunoglobulinei care a dus la moartea unor oameni.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

S-a votat. Cum se vor recupera banii pentru TAXA AUTO

Deputaţii au adoptat două legi complementare despre restituirea banilor pentru taxa auto. Acestea explică modul în care se vor putea recupera banii plătiţi de şoferi.

Breaking News. ROMÂNII PRIMESC BANI! Vezi ce TAXĂ este restituită contribuabililor

Românii își primesc banii înapoi. Taxa auto de poluare, alături de alte plăți făcute de posesorii de autovehicule, va fi restituită.

CINE PLEACĂ DIN GUVERN? Gata, acum este oficial. Dragnea a spus-o. Breaking news

Liderul PSD, Liviu Dragnea a anunțat că cel puțin un ministru din Guvern va fi schimbat cât de curând. Evaluarea miniștrilor va trebui făcută de către premierul Dăncilă, a mai adăugat

Un ministru ALDE, atac la Guvern și Dragnea. Este o problemă majoră

O inițiativă a lui Liviu Dragnea are repercursiuni grave, țara noastră fiind cel mai afectată din Europa alături de Bulgaria, Polonia și Slovacia.

Dragnea își joacă ultima carte: Cum vrea să SCAPE de închisoare! Detalii incredibile au ieșit la iveală

Liderul PSD Liviu Dragnea a cerut suspendarea în parte a deciziei Colegiului de Conducere a ICCJ și a acuzat în cererea de chemare în judecată că e un act administrativ "nelegal emis cu exces de