ȘANTAJ LA GUVERN. Morți contra taxa de clawback! Dedesubturile crizei de imunoglobulină ies la iveală. CAMPANIA "MEDICUL DE GARDĂ"

07 decembrie, 2017

Șantaj la Guvern. Marile firme producătoare de medicamente au provocat crize în sistemul de sănătate prin retragerea unor medicamente de pe piață, într-o tentativă de a forța Guvernul să renunțe la taxa de claw-back. Acest lucru a devenit evident în scandalul generat de lipsa imunoglobulinei care a dus la moartea unor oameni.

Vezi si:

Sursa: evz.ro

Trebuie sa mai citesti

Accident fatal: doi morți și patru răniți lângă Timișoara

Două persoane au murit, iar alte patru au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit, violent, marți seara.

FCSB - HAJDUK SPLIT. Cine merită să joace? Dilema imensă pe care o are Nicolae Dică înainte de returul de foc contra croaților

FCSB și Hajduk Split se înfruntă pentru un loc în play-off-ul Europa League. Marele semn de întrebare în privinţa primului „11” la returul cu Hajduk e pentru

EXCLUSIV Dezvăluire bombă despre noul şef al Jandarmeriei. Tocmai a ieşit la iveală

Colonelul Ionuţ-Cătălin Sindile, noul inspector general interimar al Jandarmeriei Române, a fost respins la examentul de masterat pe care l-a susţinut în septembrie 2016.

CALUL TROIAN DIN PSD a primit contra de rigoare. Mesaj aspru pentru REBELA RĂTĂCITĂ

După scrisoarea deschisă adresată PSD-ului de către senatoarea Ecaterina Andronescu, un important membru al partidului de guvernământ, Dumitru Buzatu, președintele filialei PSD Vaslui dat o

TRAGEDIE la Timișoara. Doi morți într-un GRAV ACCIDENT RUTIER

Din cauza vitezei excesive două autoturisme s-ai ciocnit frontal. În urma impactului două persoane au decedat pe loc, iar alte patru au fost rănite grav și transportate la spital.